You are here:
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

xra

  • Xavier Roig i Associats
  • Xavier Roig i Associats
  • Xavier Roig i Associats
  • Xavier Roig i Associats
  • Xavier Roig i Associats

American Airlines volarà diàriament a Miami

American Airlines volarà diàriament a Miami des de Barcelona a partir del mes de juliol substituint Iberia que està operant la línia dos dies a la setmana.

Iberia i American Airlines pertanyen a la aliança OneWorld.

Iberia va establir recentment la connexió amb Miami, com la de Sao Paulo, en el que s’interpreta com una resposta a la col.laboració entre Spanair i Singapore Airlines, membres d’Star Alliance.  Desapareguda Spanair, era només qüestió de temps que Iberia abandonés tant la ruta de Miami com la de Saa Paulo.

Iberia assegura que, en tenir les operacions centralitzades a Barajas, les operacions  intercontinentals des de Barcelona no tenen cap perspectiva de rendibilitat.

El propòsit d’Iberia per no perdre totalment la presència a Barcelona és estimular que altres companyies del grup OneWorld amb les que té establerts JBA (Joint Business Agreement) assumeixin les operacions intercontinentals. Aquest és el cas del nou vol de Miami, un model que podria ser replicat amb l’establiment d’un Sao Paulo- Barcelona per TAM i, eventualment, d’un Lima-Barcelona per LAN.

El Barcelona-Miami d’American Airlines serà operat per avions Boeing 767 300 que és el tipus que fa servir normalment en la línia de Nova York.


blog comments powered by Disqus
 
Documento sin título

Cites

W hat I came to respect more about Bill Clinton was his instinctive sense about people. His contact with people impacted what he did. It energized him. He remembered what people said, just walking a road block shaking hands. Stan Greenbergg.

Llibres

Cómo ganar unas elecciones. Pere Oriol Costa, David Domingo...

White House Ghosts. Robert Schlesinger

Lords of finance. Liaquat Ahamed

Team of rivals. Doris Kearns Goodwin

Banner
Banner
Banner
Banner