You are here:
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

xra

  • Xavier Roig i Associats
  • Xavier Roig i Associats
  • Xavier Roig i Associats
  • Xavier Roig i Associats
  • Xavier Roig i Associats

Carles A. Foguet

És llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració, amb l’especialitat d’anàlisi política, per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i diplomat en Comunicació i Estratègia Política per l’Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS). També és màster internacional en Sports Management (JCISS) i en Direcció de Màrqueting i Comunicació per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Ha treballat al Departament de Ciència Política de la UAB desenvolupant el seu projecte de doctorat sobre comportament electoral i, posteriorment, al Centre d’Estudis de Temes Contemporanis, think tank vinculat a la Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya.

Des de 2004 a 2007 porta a terme tasques diverses en els gabinets de direcció política del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, primer a la Demarcació de Barcelona i després al Deganat. Des d’aleshores, ha desenvolupat la seva carrera professional en diverses consultories estratègiques i de negoci.

Amb formació específica i una experiència àmplia en estratègies de comunicació i posicionament en línia i de presència i gestió en xarxes socials, participa activament a la xarxa, col·laborant en iniciatives com Promesas Electorales o exercint d’editor del bloc polític col·lectiu Cercle Gerrymandering.

És col·laborador docent al Màster en Màrqueting Polític de l’ICPS i al Màster en Gestió de la Comunicació Política i Electoral de la UAB.

 

 
Documento sin título

Cites

W hat I came to respect more about Bill Clinton was his instinctive sense about people. His contact with people impacted what he did. It energized him. He remembered what people said, just walking a road block shaking hands. Stan Greenbergg.

Llibres

Cómo ganar unas elecciones. Pere Oriol Costa, David Domingo...

White House Ghosts. Robert Schlesinger

Lords of finance. Liaquat Ahamed

Team of rivals. Doris Kearns Goodwin

Banner
Banner
Banner
Banner

Buscador

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner