You are here:
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

xra

  • Xavier Roig i Associats
  • Xavier Roig i Associats
  • Xavier Roig i Associats
  • Xavier Roig i Associats
  • Xavier Roig i Associats

BlogAir

Primer vol trasatlàntic des de London City

British Airways ha començat a operar un vol transatlàntic entre el London City Airport i New York.

 

Vueling perd el català als anuncis

La publicitat multilingüística de Vueling ha registrat des de fa unes setmanes una discreta simplificació que ha suposat l’eliminació de qualsevol paraula en català.

Add a comment
 

Continental Airlines. Avions més grans per a la ruta de Newark.

Continental Airlines ha començat a operar la línia Barcelona-Newark (New York) amb avions Boeing 767 200 ER en substitució dels Boeing 757 200 amb el que ha estat volant des de la inauguració de la ruta.

Add a comment
 

Iberia y British Airways se fusionan

Article publicat a El País el 13 de novembre de 2009. 

Por fin, boda. Los consejos de administración de Iberia y British Airways se reunieron ayer de forma extraordinaria para aprobar el acuerdo de fusión de ambas compañías, que formarán la quinta mayor aerolínea mundial por ingresos con unos 15.000 millones y la tercera de Europa, tras Air France-KLM y Lufthansa.

Por fin, boda. Los consejos de administración de Iberia y British Airways se reunieron ayer de forma extraordinaria para aprobar el acuerdo de fusión de ambas compañías, que formarán la quinta mayor aerolínea mundial por ingresos con unos 15.000 millones y la tercera de Europa, tras Air France-KLM y Lufthansa. Será la primera europea en flota y la segunda en pasajeros. Han sido 16 meses de negociaciones, con cambio de presidente en la compañía española de por medio.

Add a comment
 

L'aeroport London City obté l'aprovació per augmentar en un 50% el nombre anual de vols de cara als Jocs Olímpics de 2012

 L’Ajuntament de Newham ha donat llum verda al London City Airport, situat als “docks” de l’East End, per augmentar les operacions de 80.000 a 120.000 vols cap a finals del proper any. Amb aquest increment l’Aeroport espera que els ingressos augmentaran amb 42 milions de dòlars per a l’economia local i es crearan 957 llocs de treball.

Add a comment
 
Documento sin título

Cites

W hat I came to respect more about Bill Clinton was his instinctive sense about people. His contact with people impacted what he did. It energized him. He remembered what people said, just walking a road block shaking hands. Stan Greenbergg.

Llibres

Cómo ganar unas elecciones. Pere Oriol Costa, David Domingo...

White House Ghosts. Robert Schlesinger

Lords of finance. Liaquat Ahamed

Team of rivals. Doris Kearns Goodwin

Banner
Banner
Banner
Banner